Diráno ovládl Humpolecké závodiště

26.08.2014 03:03

Jako již tradičně předposlední srpnový víkend na Humpoleckém závodišti patřil vyvrcholení finále ,,Zlaté podkovy." Heřmanická stáj si v kvalifikačních kolech nominovala 6 koní se kterými se finále zúčastnila.

Diráno, Dallas a Davos se postavili na start nejvyšší soutěže,,Zlaté podkovy". Diráno a Dallas pod vedením Lubomíra Vrtka a Davose v této soutěži sedlal Antonín Vrtek pro kterého byl tento start prémiový ve 2** soutěži. Diráno a Luboš opět vítězství ,,Start - cíl", Dallas na konečném 4. místě a Davos s Tondou obsadili 5. místo.

Na start ,,Stříbrné podkovy" se postavil kůň Batman společně s Pavlem Verešem a přivezli domů krásné 2. místo. ,,Bronzová podkova" byla pro Tondu posledním startem v této juniorské kategorii a s koněm Beauty - černý skončili na 2. místě těsně o pár setin bodů za prvním. Nutno dodat, ža tento koníček má 21 let a je v jezdecké všestrannosti sportující raritou.

,,Soutěž nadějí" ovládl jezdec Pavel Vereš na koni Asłan se kterým úspěšně startoval i na předkolech ,,Zlaté podkovy" a přivezli si 1. místo.

JK při SOUz Horní Heřmanice si tedy z finále ,,Zlaté podkovy" přivezli dvě 1. místa, dvě 2. místa, jedno 4. místo a jedno 5. místo. Nyní se budou po zaslouženém odpočinku jezdci Lubomír Vrtek, Antonín Vrtek a Pavel Vereš a koně Dallas, Davos a Batman připravovat na další velmi důležitou soutěž, kterou je mistrovství ČR v družstvech. Mistrovství ČR v družstvech proběhne v Brně na Pánské Líše a my pojedeme obhajovat loňské vítězství. :)

Výsledky ,, Zlaté podkovy" zde:  SN, SP, ZP.

 

Celý záznam finále Zlaté podkovy v Humpolci můžete shlédnout zde.

 


  Diráno - Lubomír Vrtek: Vítězové ,,Zlaté podkovy" a Šampión výkonných koní ČT pro rok 2014


  Naši vítězové :) finále ,,Zlaté podkovy" 2014


  Antonín Vrtek - Beauty: 2. místo v ,,Bronzové podkově" 2014


  Pavel Vereš - Batman: 2. místo ve ,,Stříbrné podkově", ale i vítěz ,,Soutěže nadějí" s koněm Asłan :) 2014